Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Specialistmottagningen/Dagvården, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Specialistmottagningen vid Sollefteå sjukhus tillhör länsverksamhet Ortopedi. Här arbetar flera olika yrkeskategorier i nära samarbete. Verksamheten består av följande mottagningar: ortopedi-, kirurgi, medicin-, hud-, diabetes-, AK-mottagning och Dagvård. Till verksamheten hör även skopienheten samt fys lab. Vid mottagningen bedriver vi verksamhet dagtid måndag till fredag.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt, både patientnära och administrativt. Du kommer i huvudsak att arbeta på Dagvården med inriktning mot medicinska behandlingar i form av infusioner, injektioner och blåsinstillationer. Andra arbetsuppgifter består av att planera och kalla patienter till mottagningsbesök, dokumentera, ge telefonrådgivning, ta prover m.m. I arbetet ingår även att assistera läkare vid läkarmottagning inom Neurologi och Hematologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Tycker du om ett varierat arbetssätt och vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ing-Britt Pålsson
Enhetschef
Telefon: +4662019081

Eva-Lena Mårdz
Vårdförbundet
Telefon: +4662019220