Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

PTP-psykolog till affektiv mottagning A, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Psykiatri har fem utbudspunkter, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik Kramfors och Sollefteå. Det finns i länet 6 psykiatriska vårdavdelningar och 10 psykiatriska öppenvårdsmottagningar.

Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa som kräver specialistkompetens. Den specialiserade psykiatrin arbetar med prevention, diagnostik, utredningar, vård och behandling av psykisk sjukdom och psykiska störningar. Psykiatriska jourverksamheten kvällar, nätter och helger samt all tvångsvård finns i Sundsvall och omfattar hela länet.

Affektiv mottagning A är en Specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar personer som lider av olika ångestproblematik (GAD, social fobi och tvång) och ätstörningar, personer med emotionell instabil personlighetsstörning och komplex PTSD. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt.

Vi söker nu en PTP-psykolog till Affektiva mottagningen A i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat behandlingsarbete och stödsamtal, där samtalen utförs både individuellt och/eller i grupp inom ramen för personlig kompetens - och neuropsykiatriska utredningar. I arbetsuppgifterna för PTP-psykolog kommer det även ingå att ansvara för registrering i patientregister för patienter med ätstörning, samt vara delaktig i behandlingsarbete med den patientgruppen.

Vi erbjuder dig:
-Ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor och handledare.
-Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling.
-Friskvård, både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme varje vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört psykologprogrammet och som har en nyfikenhet för psykiatriskt teamarbete. Du som söker detta vikariat har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Arbetslivserfarenhet inom psykiatri är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel individ som har en positiv inställning till arbetet, verksamheten och organisationen. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

På grund av rådande omständigheter finns möjlighet till videointervju.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marika Vikström
Enhetschef
Telefon: +4660135227

Ulrika Bringstål
Psykologförbundet
Telefon: +4660182323