Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. På njurmedicinska enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete.

Vi söker nu en sjuksköterska till dialysmottagningen i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi har alltid patienterna i centrum och utgår alltid från den enskildes egenvårdsförmåga. Som sjuksköterska kommer du att ansvara för 2-3 patienter per dag och på bästa sätt planera och genomföra deras dialys. På dialysen etablerar vi oftast en långvarig vårdrelation med patienterna. Arbetet som sjuksköterska är varierande där både omvårdnad och medicinteknisk vård ingår under arbetspasset.

Hos oss får du inskolning under 6-8 veckor efter ett fastställt introduktionsprogram. Du får ett individuellt schema där arbetstiden är förlagd på dagtid måndag-lördag.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet från dialys- och njursjukvård.

Vi ser att du som person är flexibel, trygg och har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta och du arbetar bra med andra kollegor. Kvalité är viktigt för dig och du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Denna tjänst avser en resursanställning vilket innebär en tillsvidareanställning inom förvaltningen med en tillfällig placering på dialysmottagningen i Örnsköldsvik. På grund av rådande omständigheter finns möjlighet till videointervju.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: +4666089594