Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Röntgenmottagningen i Sollefteå ingår som en av fyra i länsverksamhet Röntgen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen och hos oss arbetar c:a 30 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi är en väl sammansvetsad arbetsgrupp där teamarbete är viktigt. Arbetet är varierande då vi roterar runt på alla modaliteter. Vi tillämpar individanpassad inskolning och i viss mån även individuellt schema. Helg- och jourtjänstgöring ingår dock i alla scheman.

Du ingår i team tillsammans med undersköterskor, radiologer och medicinska sekreterare. Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra röntgenundersökningar, assistera vid enklare operativa ingrepp, boka patienter i RIS samt ha telefonkontakt med både patienter och kunder. Fortsatt så kommer du att fullgöra din huvudfunktion i nära samråd med ledningen och ansvarig läkare. I rollen skall du även informera patienter och anhöriga inom ramen för ditt ansvarsområde. Du skall även medverka för att upprätthålla en god arbetsmiljö, såväl funktionellt som psykosocialt.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med undersköterskor, röntgensjuksköterskor, radiologer, medicinska sekreterare och kanslist.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i så väl tal som skrift. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet, ansvarstagande samt en god samarbetsförmåga. För oss det viktigt med en hög servicenivå och vi behöver ofta vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Jönsson
Enhetschef
Telefon: +4662019503

Sofia Nordin
Vårdförbundet
Telefon: 0660-89160