Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Arbetsterapeut Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsterapienheten i Örnsköldsvik ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker vikarie till och med 2021-08-31. Tillträde enligt överenskommelse.



Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom Specialistvården. I avdelningsarbetet jobbar man ofta i team tillsammans med övrig personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-07-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Harry Lönnebacke
Enhetschef
Telefon: +4666089520

Hanna Själin
Fysioterapeut
Telefon: +46730970953