Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Psykiatrisk länsverksamhet avd 61, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Vuxenpsykiatriska avdelning 61 i Örnsköldsvik söker nu två sjuksköterskor!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Vuxenpsykiatriska verksamheten, avdelning 61 i Örnsköldsvik består av en mottagning och en slutenvårdsavdelning. Slutenvårdavdelningen består av 13 vårdplatser. Vi har ett allmänpsykiatrisk upptagningsområde.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och i team med annan vårdpersonal, exempelvis skötare, kurator och läkare. Tjänsten innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, provtagning och samtal. Du kommer även att övervaka och bedöma hälsotillstånd samt samordna vårdinsatser med berörda vårdgrannar. I rollen ingår även att handleda studenter. Vid nyanställning erbjuder vi mentorskap, vidare kommer du få ett gott stöd av härliga hjälpsamma kollegor. Vi är en organisation i förändring med möjlighet för medarbetarna att påverka riktningen i vårdinsatserna. Schemat läggs efter önskemodell tillsammans i arbetsgruppen. Vi arbetar treskift/natt samt 2 helger av 5.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning inom psykiatri samt erfarenhet av psykiatriskt arbete. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi ser att du hanterar svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är en bonus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Petter Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4666089725

Siw Alperud
Samordnare
Telefon: +466089724