Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Ortopedkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss består arbetsuppgifterna av framför allt journalskrivning samt övriga administrativa uppgifter. Du hanterar kvalitetsregister och kodar diagnoser. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal. Vi har en bra gemenskap i arbetsgruppen. Tjänsten ger möjlighet till flexibel arbetstid samt möjligheten att utveckla arbetsuppgifterna om behov/önskan finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av att jobba i journalsystemet System Cross. Du som söker denna tjänst behärskar det svenska språket i tal och skrift.. Erfarenhet från ortopedi sedan tidigare är meriterande. Du som söker är en ansvarstagande person som själv kan strukturera och driva ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Linda Lodin
Vision