Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Medicin avd 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik är en av de länsverksamheter som tillhör Medicin. På denna avdelning jobbar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Som sjuksköterska arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Vi arbetar i två olika arbetslag där varje sjuksköterska ansvarar för omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av ordinerad behandling.

Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. Vi tillhandahåller internutbildningar och inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att behålla, säkra och utveckla våra kompetenser. Vi har individuella scheman, det vill säga önskeschema och jobbar två av fem helger.

När du inleder din anställning hos oss får du en introduktion som är individuellt anpassad för just dig. På avdelningen har vi sjuksköterskor med specialistfunktion som kommer att följa och handleda dig under hela din introduktion så att du känner dig trygg och redo att möta verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning på njur-och hematologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både dig som är erfaren men även du som är ny i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor visar en social kompetens med ett positivt bemötande. Vi ser det som meriterande att du har tidigare arbetslivserfarenhet av njur- och hematologi. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Du behöver även vara beredd att arbeta obekväma arbetstider.

Som person har du en helhetssyn och en god empatisk förmåga där du kan sätta dig in i någon annans situation. Du arbetar strukturerat och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har även en mycket god samarbetsförmåga.

Är du intresserad av att bli vår kollega? Känn dig hjärtligt välkommen att lämna in din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: +4666089194

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: 073-2710282