Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor till Kirurgavdelning 15A, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kirurgavdelning 15A är en kirurgisk vårdavdelning med verksamhet dygnet runt. Här arbetar ca 30 medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi har ett nära samarbete med dietist, fysioterapeut och arbetsterapeut. Avdelningen har 12 vårdplatser med inriktning mot övregastrointestinal kirurgi och kolorektalkirurgi.

Nu söker vi två undersköterskor till kirurgavdelning 15A i Sundsvall. Vikariaten löper till 2021-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Hos oss på kirurgavdelning 15A är vårt mål att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Dina arbetsuppgifter innebär omvårdnad av patienter pre- och postoperativt där till exempel provtagning och omläggning ingår. Med tiden som du utvecklas delegeras även andra arbetsuppgifter till dig. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att få vara delaktig i enhetens utvecklingsarbeten.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du får en bredd i din roll som undersköterska. Vi använder oss av en arbetstidsmodell kopplat till ett poängsystem som ger ledig tid direkt kopplad till andel obekväm arbetstid. Schemat läggs efter önskemål tillsammans i arbetsgruppen. Hos oss kommer du att arbeta två helger av fem.

Med en anställning hos oss ger vi dig möjligheten att, genom bland annat internutbildningar, specialisera dig inom kirurgi. Du kommer även ha möjlighet till kompetensväxling vilket innebär att vissa arbetsuppgifter som vanligtvis sjuksköterskor utför kommer du som undersköterska att utföra.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Akutsjukvårdsinriktning och tidigare erfarenhet från somatisk vård och/eller kirurgisk erfarenhet är meriterande för vikariatet. Du som söker är en trygg och stabil person med en förmåga att se helheter. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agnetha Lampinen-Jonsson
Enhetschef
Telefon: +4660181542

Sadije Seljmani
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-18 13 93