Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Kirurg och ortopedmottagningen Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På kirurgmottagningen arbetar 6 undersköterskor och 11 sjuksköterskor. Mottagningen innefattar kirurgi, ortopedi och urologi. Vi har ett stort flöde på patienter och möter många olika patientgrupper. Vi har även provtagning för patienter dagligen. Vi söker nu en undersköterska, med tjänstgöringsgrad 75%, till vår mottagning i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

I din roll ingår sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Hos oss arbetar du som undersköterska med en bredd över hela mottagningen. Arbetsuppgifterna på mottagningen innefattar arbete på provtagningen, endoskopin, ortopeden; urologen och kirurgen. Du arbetar självständigt och assisterar läkare vid olika undersökningar. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och får ett varierat arbete med mycket patientkontakt. Vi försöker anpassa inskolningen efter individ och tycker att det är viktigt att man får möjlighet till att lära sig och förstå hela patientflödet. Arbetet hos oss är varierande eftersom mottagningen innefattar flera olika specialiteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med inriktning akutsjukvård. Några års erfarenhet från yrket är meriterande för tjänsten. Har du erfarenhet av arbete på mottagning gentemot kirurgi och ortopedi är det meriterande. För denna tjänst är goda kunskaper i det svenska språket ett krav.

Du som söker är en lugn och stabil person som har en positiv attityd i ditt arbete. Du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Du är självgående då du själv kan strukturera och driva ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt examensbevis och betyg från utbildningen.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef
Telefon: 0722-37 98 85

Elionor Landgren
Enhetschef
Telefon: 0725-11 35 98