Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Psykiatriska akutmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Vid Psykiatriska akutmottagningen söker invånare som behöver vård för sitt akuta psykiatriska tillstånd, patienter söker oftast frivilligt men ibland inkommer de med tvång. Den psykiatriska akutmottagningen var tidigare en del i avdelning 7:s verksamhet, men har nu blivit en egen enhet. Enheten är under utveckling och uppbyggnad och vi söker nu personal till denna. Vårdpersonal vid Psykiatriska akutmottagningen jobbar i team tillsammans med läkare och de utgör en viktig roll för det akuta omhändertagandet av individen.

Vill du bli en del av vårt team?
På Psykiatriska akutmottagningen har vi ett patientnära teamarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Du kommer hos oss att arbeta med stimulerande och kvalificerade arbetsuppgifter!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du ett första bedömningssamtal med individen när denne söker på mottagningen för att kunna ta ställning till fortsatt hantering och åtgärd. I arbetsuppgifterna ingår även telefonrådgivning/bedömning samt läkemedelshantering och kontroller, såsom bland annat puls, blodtryck och ekg.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, meriterande för tjänsten är vidareutbildning inom psykiatri. Meriterande är även om du har arbetslivserfarenhet av psykiatrisk vård och behandling samt vana att göra bedömningar av akuta tillstånd. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift, andra språkkunskaper är en merit. Verksamheten bedrivs dygnet runt vid enheten och arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, natt och helger, vilket förutsätter din möjlighet att arbeta 3skift och helg.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med självinsikt då du kan skilja på det personliga och professionella. Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och kan snabbt ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört sätt. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tomas Almroth
Enhetschef
Telefon: +4660181983
Mobiltelefon: 076-1413025

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950