Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Rehabavdelningen 26 B i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Målet är att patienterna, så långt det är möjligt, ska återfå sin funktionsförmåga i dagliga aktiviteter. Teamet består av sjuksköterska, läkare, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut logoped och kurator. Vi strävar efter en arbetsmiljö med högt i tak där du som sjuksköterska blir sedd för din kompetens

Vårt mål är att genom ett gott bemötande, uppmuntran och vägledning hjälpa patienterna till ett självständigt liv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av geriatrik och rehabilitering. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Zetterberg
Tf enhetschef
Telefon: +46730371302
Mobiltelefon: +46730371302

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 070-3268031