Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska, sommarvikariat, Ortopeden, avd 14, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestudent och på jakt efter ett spännande arbete? Är du självgående och bra på att samarbeta? Då kanske arbetet som sjuksköterska på (enhet) är något för dig?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi är en länsklinik som finns på tre orter, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus.
Vår verksamhet är styrd av vår värdegrund vilket innebär att vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra. Vi hushåller med våra gemensamma resurser och vi arbetar öppet och respektfullt.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet.
Du erbjuds individuell inskolningstid för att säkerställa att du känner dig trygg i din roll på avdelningen. Efter inskolningen har du en mentor som du har uppföljningar med.
Hos oss har du en friskvårdstimme i veckan och en fin anläggning där du kan träna som heter Orkopeden.

Arbetsuppgifter

Ortopeden har ett inflöde av såväl elektiva som akuta patienter och bedriver högspecialiserad ortopedisk vård med stort upptagningsområde. På ortopeden diagnostiserar, behandlar och vårdar vi patienter med akuta och kroniska problem i rörelseapparaten. Den vanligaste åkomman som vi behandlar är akuta frakturer där de mest förekommande frakturerna är höft-, fotleds-, handleds-, och axelfrakturer.

Arbetsuppgifterna för dig som sjuksköterska består till stor del av pre- och postoperativ vård, smärtbehandling samt mobilisering. Vi arbetar patientnära i vårdteam med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Kurator samt dietist finns även att tillgå. I ett vårdteam är det viktigt att du ser din del i att arbetsgruppen fungerar och utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Erfarenhet inom ortopedi och/eller akutsjukvård ses som meriterande.

Du som söker är en trygg och stabil person som kan strukturera och själv driva ditt arbete. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du även en god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Munter
Enhetschef
Telefon: 0701912868/060135295

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181425