Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare, sommarvikariat, Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Kirurgmottagningen i Örnsköldsvik medicinsk sekreterare inför sommaren!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Kirurg- och ortopedmottagningen är en specialistmottagning som bedriver vård inom ortopedi, kirurgi och urologi. På kirurgmottagningen arbetar i dagsläget 13 medicinska sekreterare och 1 administratör fördelade över både kirurgen och ortopeden. Sekreterarna bemannar även receptionen som finns på mottagningen.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på kirurgmottagningen i Örnsköldsvik får du ett varierande arbete med möjlighet att lära dig delar både inom kirurgi och ortopedi. Du kommer arbeta i en verksamhet som strävar framåt. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta arbete i receptionen där du sköter posthantering, remisser, telefonsamtal etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller som studerar till medicinsk sekreterare och har avklarat minst 1 år av utbildningen. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har god datorvana. Erfarenhet av att arbeta i reception ses som meriterande. Har du tidigare arbetat som mottagningssekreterare eller har erfarenhet från annan vårdverksamhet ses även det som meriterande.

Du som söker har lätt för att ta egna initiativ och kan själv strukturera och driva ditt arbete. För rollen krävs att du är utåtriktad och lätt att skapa nya kontakter. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie personals semester, introduktion och tillträde enligt överenskommelse,
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef
Telefon: 0722-37 98 85

Susanne Jonsson
Vision
Telefon: +4666087934