Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska, sommarvikariat, Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
På Kirurgmottagningen i Örnsköldsvik arbetar 6 undersköterskor och 12 sjuksköterskor. Mottagningen innefattar kirurgi, ortopedi och urologi. Vi har ett stort flöde på patienter och möter många olika patientgrupper. Vi har även provtagning för patienter dagligen.

Arbetsuppgifter

Hos oss på kirurgmottagningen får du ett varierande arbete med möjlighet att lära dig delar inom flera olika specialiteter. Du kommer arbeta i en verksamhet som strävar framåt och utveckling/utökning av mottagningsverksamheten ligger inom en snar framtid.

I din roll som undersköterska bemannar du vår provtagning under sommaren samt tillsammans med övriga undersköterskor sköter sedvanliga dagliga sysslor på mottagningen. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innefatta arbete i vår provtagning. Förutom det tillkommer sedvanligt arbete som undersköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, meriterande är inriktning akutsjukvård samt erfarenhet från mottagningsarbete. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är initiativtagande och självgående, du har en lugn och stabil framtoning och har lätt att anpassa dig till förändringar och nya situationer. Du har lätt till samarbete och har en god kommunikativ förmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!
När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urvalsarbete och anställning, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef
Telefon: 0722-37 98 85

Madelene Persson
Kommunal Västernorrland