Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska för sommarvikariat till IVA, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Intensivvårdsavdelningen i Sundsvall vårdar regionens sjukaste patienter. På avdelningen arbetar läkare, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter i nära samarbete.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till vår avdelning.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter i en högteknologisk miljö. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av patientnära omvårdnad. Arbetet runt patienten bedrivs i team där du som undersköterska också hanterar medicinteknisk utrustning, assisterar vid olika åtgärder och dokumenterar.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och god gemenskap. På vår avdelning har vi rotationstjänstgöring. När du börjar hos oss får du en lång (ca 6 v) individuellt anpassad inskolning som vi gärna ser att du påbörjar tidigt under våren 2021.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete på sjukhus är det meriterande för sommarvikariatet. Även erfarenhet av akutsjukvård och/eller intensivvård är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga. Vidare har du ett serviceinriktad förhållningsätt samtidigt som du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan - Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074
Mobiltelefon: 076-1299794

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176
Mobiltelefon: +46705495901

Eva-Marie Claesson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181114