Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska dagtid till SPOT, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vårt nybildade team, Specialist Psykiatriskt omvårdnads team SPOT i Sollefteå har ca 20 medarbetare och vi ingår i Länssjukvård psykiatri och habilitering.

Vill du vara med i vårt fantastiska team och fortsätta utveckla vår nya verksamhet!? SPOT är inne i en spännande utvecklingsfas och strävar efter att utveckla våra arbetsmetoder som höjer vårdkvalitén för våra medborgare.

Vi söker dig som trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter och som har genuint intresse av att arbeta med psykiatriska patienter!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på mottagningen kommer du, förutom sedvanliga arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering och provtagningar, utföra stöd- och motiverandesamtal. Ansvar över patienter och uppföljning för patienter under läkemedelsisättningar, läkemedelsjusteringar, förutom sedvanliga kontroller. Du deltar vid ronder och olika möten med vårdgrannar. Vi ser att du har kunskap av journalföring, därutöver är god vana av att arbeta i System Cross en merit. Samverkan sker internt inom det egna teamet, med LARO i Sundsvall och öppenvårdsmottagningen Sollefteå, externt med framför allt socialtjänst men även med andra myndigheter såsom arbetsförmedling, försäkringskassa med flera. Vi erbjuder vår personal regelbunden handledning och friskvård. När du börjar hos oss får du introduktion och möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri även någon form av påbyggnadsutbildning i samtalsbehandling är meriterande. Arbetet är stundvis krävande och det ställs krav på att du agerar lugnt och stabilt i stressande situationer. Du är förtroendeingivande och trivs med att arbeta självständigt. Du är bekväm med att fatta egna beslut om det behövs. Du arbetar bra tillsammans med andra, lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt och har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom sjuksköterska kan behöva medverka vid bedömning så är B-körkort ett krav.

Inför anställning kommer registerkontroll ske.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie-Louise Karlsson
Enhetschef
Telefon: +46701705541

Maria Åkerman
Vårdförbundet
Telefon: 0620-19595