Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare sommarvikariat till Medicinmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Medicinkliniken består av sektionerna hematologi, njurmedicin, endokrinologi, medicinsk mag-tarm samt reumatologi. Vi har två mottagningar, en i Sundsvall och en mindre i Härnösand samt två vårdavdelningar på Sundsvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som kanslist/ medicinsksekreterare hos oss är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att bistå de olika sektionerna med post- och remisshantering, röntgenbrevlåda samt övriga arbetsuppgifter som är vanliga för en kanslist.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av kanslistarbete eller som är färdig medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har erfarenhet från medicinsk verksamhet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker är självgående där du tar ansvar för din uppgift. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet i verksamheten. Det är viktigt för oss att du är lojal och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete, verksamheten och/ eller organisationen. För dig är det viktigt med struktur och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Sommarvikariatet avser perioden 2021-06-01-2021-08-31, där tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström
Enhetschef
Telefon: +4660183847

Sandra Granström
Vision