Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av fyra i länsverksamhet Röntgen. I vår verksamhet utförs undersökningar med DT, MR, Ultraljud samt konventionell röntgen. I Sundsvall arbetar just nu ett sextiotal personer.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Mottagningen har sex sekreterartjänster. Vi har ett nära samarbete med radiologer, röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor.
Arbetet innebär utskrift av röntgenutlåtanden, brev och dylikt. Bildhantering/länkning är en stor del av arbetet så som sedvanliga administrativa uppgifter. Vi arbetar i RIS/PACS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare med erfarenhet av röntgens system RIS/PACS. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom röntgen och/eller klinisk fysiologi. Du som söker behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

För att passa in i rollen bör du vara en trygg och stabil person som har lätt för att ta egna initiativ i arbetet. Du uppskattar samarbete med kollegor, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Louise Wiman
Enhetschef
Telefon: 073-0302931

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036