Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Städare sommarvikariat till städenheten vid Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Städenheten med totalt ca 200 medarbetare, varav cirka 60 stycken på Städenheten i Sundsvall, har som mål att inom sitt verksamhetsområde ge kunderna i landstinget bra service och hög tillgänglighet. Verksamheten är i huvudsak knuten till Länssjukhuset.

Arbetsuppgifter

Förekommande städning i sjukhusmiljö bland annat renrumsstädning i operationsmiljö. Arbetstiden är förlagd till dag- kvällstid samt helger.

Annonsen gäller 5 tjänster och är semestervikariat med placering i Sundsvall.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av städning sedan tidigare. Du bör ha en god ansvarskänsla då vi städar i en ren miljö. Egenskaper vi sätter värde på är: flexibel, gott bemötande mot kunder och medarbetare, kunna arbeta självständigt, serviceinriktad.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse i juni.
Omfattning: Heltid.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Margareta Sandblom
Enhetschef

Tommy Larsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-181912