Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska, Onkologmottagning/Dagsjukvård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På Onkologmottagningen/Dagvården har varje patient sin egen historia och behov. Vi försöker att tillgodose det så mycket som möjligt. Vårt mål är att varje patient och närstående ska känna sig väl bemött och omhändertagen hos oss. För att lyckas med detta är vi många som är tillgängliga i arbetet kring patienten, nära till hands finns läkare, undersköterska och dietist. Vid behov finns också kurator och sjukhuskyrkan att tillgå.

Hos oss ser vi utbildning och kompetensutveckling som en naturlig del av arbetet, det erbjuds därför kontinuerligt möjlighet att delta i utbildningar och föreläsningar inom området. Vi är en personalgrupp som har nära till skratt och där vi pratar med varandra när det känns jobbigt. Vi ser gärna att friskvårdstimmen utnyttjas när verksamheten tillåter. Under inskolningen tilldelas du en eller två handledare i första hand och ni lägger tillsammans upp planen kring inskolningen.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Onkologmottagningen/Dagvård ger du cytostatika och andra onkologiska behandlingar, utför toxicitetkontroller inför cytostatikabehandling, boka in nästkommande behandling, tar emot planerade samt akuta besök. Du kommer i ditt arbete att möta patienter som fått en cancerdiagnos, svårt sjuka patienter och oroliga närstående. Detta kräver att du är empatisk, lyhörd och att du har en personlig mognad för att kunna ge patienten en trygg och säker vård med ett gott bemötande. I tjänsten ingår helgtjänstgöring på vår vårdavdelning var 6-9:e helg, där du vårdar inneliggande patienter med tex biverkningar från cytostatika, smärtlindring och palliativ vård.

Denna tjänst är en resursanställning med placering på Onkologmottagningen/Dagsjukvård t om 2022-02-01 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket. Meriterande är om du har cytostatika kompetens, Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, i din roll kommer du att arbeta tillsammans med andra yrkesgrupper varför vi värdesätter god förmåga att arbeta i team. Du har en helhetssyn, du förstår din roll, men ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi ser att du arbetar kreativt och nytänkande. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Nerén
Enhetschef
Telefon: +4660181663

Viktoria Engstrand
Vårdförbundet
Telefon: +4660182214