Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Ögonmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ögonsjukvården i region Västernorrland bedrivs som länsverksamhet med mottagningar i Örnsköldsvik, Sollefteå och Sundsvall. På alla orter tar vi emot och behandlar patienter med kroniska ögonsjukdomar som t ex glaucom, maculadegeneration och diabetes samt behandlar barn med skelningsproblematik och synnedsättningar. Vi opererar också katarakter och skelningar.

Nu söker vi en sjuksköterska till vår verksamhet.
Tjänsten är en resursanställning inom Region Västernorrland med placering på Ögonmottagningen.

Arbetsuppgifter

Som allmänsköterska på ögonmottagningen förbereder du patienter inför läkarbesök med synprövning, tryckmätning, synfält, olika mätningar mm. Även telefonrådgivning förekommer.
Som ögonsjuksköterska har du självständiga mottagningar med bl a ögonbottenfotografering och glaucom. Du assisterar också vid ögonoperationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Vi söker både dig som är utbildad ögonsjuksköterska och dig som tycker att ögonsjukvård verkar spännande och kan tänka dig att så småningom gå en 1-årig vidareutbildning till ögonssjukköterska.

Som person är du initiativtagande och självgående och har förmåga att själv organisera och driva ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel genom att du på har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Narjes Haghanipour
Vårdförbundet
Telefon: +4660182255

Elisabeth Månsson
Enhetschef
Telefon: 070-248 42 97