Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringsmottagningen i Sundsvall ingår i Länssjukvård psykiatri och habilitering. Vår verksamhet riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt cerebral pares. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen- team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorier som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska/uroterapeut och specialpedagog.

Vi söker nu en legitimerad psykolog till barnenheten inom habiliteringsmottagningen i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I arbetet hos oss på barnenheten ingår neuropsykologiska utredningar av varierande art och omfång, diagnostisering, stöd och behandling till barn upp till 14 år och deras familjer samt även informationsöverföring och metodutveckling. Vi i Sundsvall var nationellt, tidigt ute att upparbeta verksamhet kring IBT och har idag 12 barn igång samtidigt. Vid IBT handleds nätverket, vilket brukar utgöras av familj och förskolepersonal, vid kontinuerliga träffar på habiliteringen. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår. Teamarbetet är en central del i arbetet. Hos oss erbjuds du en god arbetsmiljö med varierat arbete samt goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten. Erfarenhet av psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete är särskilt meriterande. Dina kompetenser är viktiga för oss och för att lyckas i rollen behöver vi dig som har en förmåga att se helheter. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. För denna tjänst erfordras körkort.

Detta är en resursanställning vilket innebär en tillsvidareanställning inom regionen men med en tillfällig på placering på habiliteringsmottagningen i Sundsvall. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christina Ellene
Enhetschef
Telefon: 070-1916968

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442