Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Röntgensjuksköterskor till Röntgenmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. Hos oss i Sundsvall arbetar ett sextiotal personer bestående av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och radiologer. Vår verksamhet består av många olika sektioner, datortomografi, konventionell röntgen, ultraljud, magnetkamera, angiografi och genomlysning med ca 300-400 undersökningar per dygn. Stor del av vårt arbete består av akuta undersökningar. Vi arbetar dag, kväll, helg och jour.

Nu söker vi röntgensjuksköterskor, med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

I rollen som röntgensjuksköterska arbetar du med sedvanliga röntgensjuksköterskeuppgifter, dvs DT, konventionell röntgen, genomlysning och UL. Vid intresse för MR kan detta tillgodoses efter önskemål. Du kommer att arbeta i team tillsammans med de professioner som ingår i vår verksamhet. Vi erbjuder en personlig mentor som tillsammans med dig ser till att säkra den individuella utvecklingen, öka det sociala stödet, tydliggöra rutiner samt skapar förutsättningar att komma in i arbetet/ och dina arbetsuppgifter. Det schemaläggs tid för reflektion och feedback.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Dina personliga kompetenser är viktiga för oss, vi söker dig som ser möjligheter i förändringar, som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och lyhörd. Du arbetar strukturerat, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, du sätter upp och håller tidsramar.

Varm välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Fehrman
Länsverksamhetschef
Telefon: 072-4529582
Mobiltelefon: 072-4529582

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Louise Wiman
Enhetschef
Telefon: 073-0302931

Lotta Lindqvist
Vårdförbundet
Telefon: 060-181000