Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnmorskor till Förlossning/BB/Gyn avd 12, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Nu söker BB/Förlossning avd 12 i Sundsvall Barnmorskor!

Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall, arbetar ca 80 medarbetare och vi hanterar ca 1700 förlossningar per år. Förlossningen, BB-och Gynekologisk vårdavdelning i Sundsvall är samlade i gemensamma lokaler. Vi har 7 förlossningssalar och 14 vårdplatser. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens av barnmorskor, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med vår neonatalavdelning som ligger i anslutande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och möta patientens behov.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av den gravida kvinnan före, under och efter förlossningen samt vård av den nyblivna familjen. Genom att tillvarata patienternas/närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalité. Vidare erbjuder du de nyblivna föräldrarna stöd i föräldraskapet, samt ger råd och stöd vid amning samt identifierar och bedömer amningskomplikationer. Som barnmorska tjänstgör du på båda enheterna och roterar mellan avdelningarna.

Vi arbetar 2/5 helger och du kan ha fast eller ett önskeschema. Vi är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att du tjänstgör dag-kväll-och natt eller fasta nätter enligt schema. Du kan påverka din löneutveckling genom att avancera i vår kompetensstege som är i fem nivåer, Är du nyutexaminerad barnmorska kan vi erbjuda dig en trygg start genom en introduktion på 10 veckor, där du går utöver på ditt arbetspass samt får en planerad utvecklingstid en dag per vecka.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom akutvård. Du är van att jobba självständigt och ta egna beslut. Du har ett gott bemötande samt har lätt för att samarbeta med övrig personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är utvecklingsinriktad, ser möjligheter och vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi kan även erbjuda deltidstjänst om önskemål finns.
Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-03-31.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Sjöström
Enhetschef
Telefon: 072-5342074

Erica Hagman
Enhetschef
Telefon: 070-191 75 28

Therese Burlin
Vårdförbundet
Telefon: 060-181535
Mobiltelefon: 070-350 02 18

Elin Fällström
SRAT
Telefon: +4660181535