Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Akutmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av vårt fantastiska team på Akutmottagningen? Om du gillar variation i både arbete och tempo så är detta arbetsplatsen för dig. Välkommen att jobba tillsammans i ett härligt team med god stämning. Hos oss bedriver vi ett patientnära teamarbete där våra olika yrkesprofessioner samverkar. Du kommer hos oss att arbeta med vanligt förekommande roliga och kvalificerade arbetsuppgifter! En anställning hos oss ger goda möjligheter till utveckling inom yrket både genom intressanta arbetsuppgifter och många olika utbildningar.

Vi strävar alltid efter en god arbetsmiljö, vi erbjuder varierat arbete, individanpassad inskolning, utvecklingsmöjligheter, individuell schemaläggning, kompetenstrappa, friskvårdsbidrag och fantastiska kollegor!

Vi har önskeschema med poängmodell och vi arbetar två helger av fem. För mer information gällande övriga rekryteringsförmåner är du välkommen att kontakta rekryterande enhetschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är kunskap och erfarenhet inom akutsjukvård, gärna med adekvat vidareutbildning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Flerspråkighet är meriterande. För tjänsten tillämpas rotationstjänstgöring.

Du som söker är en trygg, självgående person som tar ansvar för sin uppgift. Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande mot kollegor och patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Andreasson, Magdalena
Vårdförbundet

Lindbergh, Katharina
Enhetschef
Telefon: +4660181077

Johanna Jonsson
Vårdförbundet

Bergman, Per
Enhetschef
Telefon: +4660181844