Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Psykiatrisk mottagning, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatriska mottagningen i Härnösand är en specialist psykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar all form av psykisk ohälsa. Hos oss arbetar vi i team som består av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.
Härnösands kommun har cirka 26 000 invånare och ligger i Höga kusten, en vacker sommarstad. Mottagningen ligger alldeles vid havet vilket bidrar till en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimme per vecka där du kan utnyttja i vår eget gym, Energikällan.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskegruppen består idag av fyra tjänster som nu kommer att utökas till fem då vi inom kort tid kommer att ta över behandlingen av ADHD-patienter. Hos oss får du ett varierat arbete samt utvecklingsmöjligheter inom ditt kompetensområde med stor vikt i ett teambaserat behandlingsarbete. Till arbetsuppgifterna hör t.ex Tele-Q rådgivning, läkemedelsadministrering, stödsamtal och medicinuppföljningar, bedömningssamtal vid ny besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare yrkeserfarenhet. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift, god kunskap i engelska ses som ses som meriterande. Även erfarenhet inom specialistpsykiatrin ses som meriterande för tjänsten.

För oss är dina personliga kompetenser viktiga. Vi ser att du är självgående genom att du tar eget ansvar, strukturerar och driver arbetet framåt. Du är en lugn och stabil person som är tillmötesgående och lösningsorienterad i ditt bemötande. Du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Eva Digas
Enhetschef
Telefon: 0611-844 45