Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distrikts-/sjuksköterska till Hälsocentralen Liden

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare.

Hälsocentralen Liden är en liten, hjärtlig hälsocentral i glesbygd, cirka fem mil väster om Sundsvall. Här arbetar en stabil personal med lång yrkeserfarenhet där vi för närvarande är tolv personer. Våra distriktssköterskor jobbar med olika inriktningar, t.ex astma/kol, barnhälsovård, blodtryckskontroller, diabetes och inkontinens. Det finns sjukgymnast/koordinator som hjälper till med rehabiliteringsärenden. Vi erbjuder även hjälp till de som önskar sluta röka, gå ner i vikt eller prata lite allmänt om hälsa och livsstil. Vi strävar efter ett gott bemötande, professionellt omhändertagande med personlig omtanke.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega?
Vi söker nu en distriktssköterska till vår hälsocentral och söker just Dig som vill jobba i en stabil och trivsam arbetsgrupp, där vi tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga distriktssköterskeuppgifter såsom eget mottagningsarbete och telefonrådgivning. Arbetstiden är dagtid och vi är flexibla med arbetstider i dialog med kollegor.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Tidigare mottagningsarbete inom primärvård, erfarenhet från arbete med astma/KOL, inkontinens eller äldremottagning är meriterande, likaså om du har erfarenhet av journalsystem NCS Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gerdin, Magnus
Enhetschef
Telefon: +4669243922

Annelie Sundin
Vårdförbundet