Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Intresseanmälan under Covid-19 för tillfälligt arbete som undersköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I samband med coronavirusets (Covid-19) spridning har Region Västernorrland ett ökat behov av hjälp från allmänheten som vill hjälpa till under rådande pandemi. Det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan öka. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal eller förstärka utifrån ett ökat personalbehov på vår infektionsklinik samt covidavdelningar i länet.
På grund av det pågående coronautbrottet är vi i behov av undersköterskor som vill hjälpa till, vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som vill bidra med din kompetens och som vill göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdavdelning, det kan komma att variera utifrån din kompetens, erfarenhet och rådande behov. Arbetstider är varierande och beroende på hur behovet ser ur. Timanställning efter behov och utifrån dina förutsättningar.

Den primära placeringen för uppdraget är framför allt på vår infektionsklinik samt våra covidavdelningar i länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning, meriterande är akutsjukvårdsinriktning. Även du som studerar sjuksköterskeprogrammet med minst 4 genomförda terminer (termin 3 från Umeå) är välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra på heltid, deltid eller på timmar utifrån hur behovet ser ut. Vi tar tacksamt emot din intresseanmälan snarast, vi ser att du bifogar ditt CV samt betyg/examensbevis till ansökan.

Är du intresserad av att arbeta extra med oss lämnar du din intresseanmälan här, du behöver inte kontakta verksamheter direkt. Om behov av din kompetens uppstår blir du kontaktad.

Då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet, skicka gärna in din intresseanmälan så snart som möjligt!

Vi hoppas att du anmäler ditt intresse, vi behöver verkligen dig och alla andra just nu. Varmt välkommen!

#jobbjustnu

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Wiljelöf, Ann
HR-konsult

Eriksson, Henriette
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61