Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

PTP-psykolog till Affektiv mottagning B, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Affektiv mottagning B är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär, patienter med bipolär sjukdom och patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet. Inom vår mottagning finns ett äldreteam, ett behandlingsteam för patienter med depressions-, ångest- och traumatillstånd samt ett team för patienter med bipolär sjukdom. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykoedukation och läkemedelsbehandling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en viktig del i vårt behandlingsteam. Som PTP-psykolog hos oss kommer du att få arbeta med erfarna psykologer och andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Det finns utrymme för dig att inom organisationen arbeta med utveckling av framför allt behandlingsmetoder. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Arbetar du hos oss får du regelbunden kvalificerad handledning samt möjlighet till interna- och externa utbildningar utifrån behov och intresse.

Kvalifikationer

Grundkravet för tjänsten är psykologexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling samt behärskar svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet på mottagningen ställer krav på lojalitet, att du handlar i enighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer, att du är flexibel och har en stabil framtoning.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Thelander, Johan
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442

Edblom, Anna
Enhetschef
Telefon: +4660181995