Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till aspirantprogram Intensivvårdsavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Är du utbildad sjuksköterska med intresse av att läsa vidare till Intensivvårdssjuksköterska?
Intensivvårdsavdelningen i Örnsköldsvik ger dig nu, under en 3-månaders period, en unik möjlighet att prova på yrket som intensivvårdssjuksköterska genom vårt aspirantprogram!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länssjukvårdsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu två sjuksköterskor till aspirantprogram för Intensivvård vid Intensivvårdsavdelningen i Örnsköldsvik. Vi är ca 35 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Här arbetar vi 2 helger av 5 och treskift.


Arbetsuppgifter

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allt eftersom kunskapsnivån ökar och du får internutbildning under tiden.

Du kommer att arbeta tillsammans med en handledande Intensivvårdssjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, anestesiläkare och fysioterapeut. Arbetet som Intensivvårdssjuksköterska är väldigt varierande och stimulerande. Det sker en ständig utveckling inom intensivvården och den avancerade medicinska teknik är en stimulerande faktor.

När du sedan vidareutbildar dig till Intensivvårdssjuksköterska finns möjlighet till studielön under studietiden. När din utbildning är klar anställs du på vår avdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för denna tjänst är arbetslivserfarenhet från sjuksköterskeyrket, gärna inom akutsjukvård. Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är flexibel, där du lätt kan anpassa dig efter rådande omständigheter. Du trivs med att samarbeta med kollegor och du värnar patientens behov. Det är viktigt att du är noggrann i ditt yrke och har en positiv inställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Låter det intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anethe Edman
Enhetschef
Telefon: +4666089195

Kjell Isaksson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089194

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: +466089194