Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialisttandläkare i Ortodonti, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Avdelningen för Ortodonti består av två kliniker med sammanlagt 23 anställda, varav fyra ortodontister och två ST-tandläkare. Denna anställning kommer att förläggas på kliniken i Sundsvall. Vi förutsätter att den sökande är öppen för att jobba delegerat.

Den som kommer och jobbar med oss välkomnas av ett professionellt lag med högt i tak och nära till skratt. Vi arbetar i team med scanner och erbjuder allmäntandvården konsultationer på distans.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kunde bland annat bestå av behandling av patienter i upptagsområdet, bistå allmäntandvården med konsultationer samt teamtandvård. Du kommer även arbeta med handledning och utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens i Ortodonti utfärdad av Socialstyrelsen. Vi ser att du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är om du har några års erfarenhet av klinisk arbete och tidigare erfarenheter av teamtandvård.

Vi ser att du som person är självgående och kvalitetsmedveten. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att arbeta i team.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

László Colldén
Enhetschef
Telefon: 073-082 84 70

Karin Näslund
Övertandläkare
Telefon: 060-18 25 77
Mobiltelefon: 070-211 32 19