Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. På njurmedicinska enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete.

Vi söker nu en sjuksköterska till Dialysmottagningen i Örnsköldsvik, tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2021-08-30 eller enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Vi har alltid patienterna i centrum och utgår alltid från den enskildes egenvårdsförmåga. Som sjuksköterska hos oss tar du ansvar för två till tre patienter per arbetsskift och på bästa sätt planerar och genomför deras dialysbehandlingar och omvårdnadsbehov. På dialysen etablerar vi oftast en långvarig vårdrelation med patienterna. Arbetet som sjuksköterska är varierande där både omvårdnad och medicinteknisk vård ingår under arbetspasset.

Hos oss får du inskolning under 6-8 veckor efter ett fastställt introduktionsprogram. Du får ett individuellt schema där arbetstiden är förlagd på dagtid måndag-lördag, enstaka kvällsskift kan förekomma under året.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet från dialys- och njursjukvård. Vi ser att du som person är flexibel, trygg och har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta och du arbetar bra med andra kollegor. Kvalité är viktigt för dig och du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: 073-2710282