Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor (dagtid) till Bedömningsmottagningen BUP, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Nu söker vi tre sjuksköterskor med arbetstid dagtid, för omgående behov eller med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som mottagningssjuksköterska i vårt bedömningsteam arbetar du nära två övriga mottagningssjuksköterskor samt i samarbete med psykologer, kuratorer, läkare och sekreterare. Du ger råd till föräldrar och vårdgrannar via Tele Q, tar emot nyanmälningar samt gör akuta bedömningar. Även viss beredskapstjänstgöring på vår dag/slutenvård kan ingå i tjänsten. Arbetet bjuder på stor variation i kontakten med barn, unga och föräldrar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för det barnpsykiatriska området. Det är meriterande om du är vidareutbildad inom psykiatri eller barnsjukvård. Vi ser att du är en person som är trygg och stabil och har en god samarbetsförmåga. Du bör även vara van att ta egna initiativ och att sätta igång aktiviteter samt ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök redan idag!.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Månberg
Tf enhetschef
Telefon: +4660181185

John Azab
Enhetschef
Telefon: 073-0722668
Mobiltelefon: 073-0722668

Carina Andersson
Vårdförbundet
Telefon: +4660180771