Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Assistenttandläkare till Oral Protetik Folktandvården, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Sundsvalls länssjukhus ligger Folktandvårdens länsresurs inom specialisttandvård i Västernorrland. Inom Specialisttandvården vuxen finns Oral protetik, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Käkkirurgi Orofacial medicin och Odontologisk radiologi.

Till avdelningen för Protetik söker vi nu en assistenttandläkare med vilja och ambition att vara med och utveckla våra behandlingar enligt de senaste vetenskapliga rönen!

Arbetsuppgifter

Vi hanterar drygt 350 inkommande remisser per år från folktandvård, privattandvård och sjukvård. Vi samarbetar dagligen med övriga specialiteter för att kunna bistå patienten med bästa tänkbara terapi och behandling. Just nu arbetar en specialist i protetik och två tandsköterskor på vår avdelning. Vi satsar på vår verksamhet och därför söker vi nu en tandläkare som är intresserad av protetik. Vi arbetar digitalt och försöker hela tiden uppdatera oss på den senaste tekniken. Vi på protetik jobbar med all sorts protetik: konventionell, avtagbar och implantat. Du kommer att arbeta med avancerade protetiska behandlingar vilket innebär planering tillsammans med specialist, behandling och uppföljning. Varje dag kommer att kittla din nyfikenhet och utmana din kunskap och erfarenhet.

Anställningen är en allmän visstidsanställning deltid, sex månader 50% (varannan vecka 100%).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med ett genuint intresse av protetik och vill utveckla dina kunskaper inom området. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket samt är engagerad och vill arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är en duktig kliniker som kombinerar kvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. För att lyckas i rollen behöver du vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet. Vi ser även att du är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, prestigelös och inte rädd att ställa frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Victoria Ledin
Enhetschef
Telefon: +4670-3395492

Kajsa Nordin
Tjänstetandläkarna
Telefon: 060182160
Mobiltelefon: 0730968888