Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Ögonmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare. Vårt uppdrag är att utreda behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ca 80 medarbetare där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40000 mottagningsbesök och 4000 operationer vid länets kliniker.

Nu söker Ögonmottagningen i Sollefteå en undersköterska för dagtjänst, med intresse för ögonsjukvård!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är du en viktig del av vår verksamhet och får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, ögonsjuksköterskor och andra medarbetare. Du kommer att förbereda patienter till läkare och ögonsjuksköterskor genom att tex mäta tryck, kontrollera synskärpan, och diverse olika mätningar i olika maskiner inför läkar-och ögonsjuksköterskemottagningar samt utföra arbete i samband med operationer. I arbetes ingår också sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom iordningställande av lokaler och beställningar av material.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och är nyfiken på ögonsjukvård och önskar arbeta dagtid. Tidigare erfarenhet av operation samt mottagningsarbete är meriterande. Då vi har en stor maskinpark ser vi att du har ett tekniskt intresse och en förmåga att lätt lära dig hantera ny maskinutrustning. Du behärskar det svenska språket såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förväntar oss att du är noggrann, lyhörd och har en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete med kollegor och medarbetare. Vidare ser vi gärna att du kan bidra med ett nytänkande som kan omsättas i praktiken.

Till din ansökan ser vi att du bifogar diplom alternativt betyg från fullgod undersköterskeutbildning.

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ulrica Theorin
Enhetschef
Telefon: +4662019289

Agneta Selahn
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4673-3733356