Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Akutmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du utbildad undersköterska med ett intresse för akutsjukvård?

Tag då chansen att söka till Akutmottagningen i Sundsvall där du erbjuds stor variation i både arbetsuppgifter som tempo.
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Nu söker vi undersköterskor till Akutmottagningen i Sundsvall för vikariat from 2021-09-01 eller enligt överenskommelse tom 2022-05-31.

Arbetsuppgifter

Undersköterskearbetet på vår akutmottagning är oerhört varierande och här är ingen dag den andra lik. Provtagning, omläggning, EKG-tagning, assistera vid olika ingrepp, gipsningar och omvårdnadsåtgärder är några av de arbetsuppgifter som ingår i rollen. Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

Oavsett vilken erfarenhet du har sen tidigare kommer du att utvecklas och hela tiden lära dig mer. Vi har internutbildningar och simuleringsövningar som kommer att utveckla dig i din yrkesroll. Du kommer att arbeta i något av våra fantastiska team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande med stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Meriterande är om du har fördjupning och/eller erfarenhet inom akutsjukvård. Vi ser att du som söker behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift, samt även har goda språkkunskaper i engelska. Kunskap i ytterligare språk ses som meriterande.

Vi ser att du är lugn och stabil och har förmåga att bibehålla lugnet vid stressituationer. Du är självgående och van att ta egna initiativ i ditt arbete, I mötet med patienter och kollegor är du uppmärkssam och tillmötesgående och har intresse och vilja att hjälpa andra. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du gillar variation i både arbete och tempo så kan Akutmottagningen vara arbetsplatsen för dig. Välkommen att jobba tillsammans i ett härligt team med god stämning. När du inkommer med in ansökan skall du bifoga ditt examensbevis och/eller betyg som visar att du är färdigutbildad undersköterska.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katharina Lindbergh
Enhetschef
Telefon: +4660181077

Caroline Edlund
Kommunal Västernorrland

Erika Muratovic
Kommunal Västernorrland

Per Bergman
Enhetschef
Telefon: +4660181844