Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare psykiatrisk avd 7, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Avdelning 7 är en psykiatrisk avdelning för heldygnsvård. Målgrupp är vuxna patienter, 18 år och äldre, med substansbrukssyndrom i behov av abstinensbehandling, akut eller planerad, eller insättning av metadon (LARO). Möjliga vårdformer är, HSL, LVM eller LPT.
På avdelning 7 arbetar förutom medicinsk sekreterare, sjuksköterskor, skötare/behandlingsassistent och läkare.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare på vikariat till oss på avdelning 7 i Sundsvall. Vikariatet avser perioden 2021-09-01-2022-10-31.

Arbetsuppgifter

På avdelning 7 har vi ett uttalat fokus på arbetsmiljön då vi hjälper och tar hjälp av varandra samt månar om våra relationer. Vi strävar efter att avdelning 7 skall vara en attraktiv arbetsplats. Hos oss skall det vara lätt att göra rätt. Vi har som mål att alla tar ut sin friskvårdstimma varje vecka. Som medicinsk sekreterare arbetar du endast dagtid vardagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar utskrift av diktat internt men även och åt andra delar av verksamheten. Du är ett stöd till läkare samt övriga medarbetare i frågor kring dokumentation och system, inloggning och upplärning. Dokumenthantering samt praktiska arbetsuppgifter som till exempel hantering av nycklar ingår i din roll som medicinsk sekreterare hos oss.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i det svenska språket. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser att du som söker är en initiativtagande person med en hög serviceförmåga. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi hoppas att just du blir vår nya kollega! Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Björn Olsson
Enhetschef
Telefon: 073-838 16 87
Mobiltelefon: 070-190 44 42

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036