Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Neonatal avd 45, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Barn- och ungdomsmedicin (BUM) ingår i länssjukvård somatik och har cirka 200 personer anställda. Barn- och ungdomsmedicin består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn.
På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor.

Nu söker vi undersköterska på vikariat till oss på avdelning 45 (Neo) i Sundsvall.
Vikariatet löper perioden 2021-09-15-2022-02-20 där möjlighet till förlängning finns.

Arbetsuppgifter

På avdelning 45 vårdas för tidigt födda barn från vecka 28 och sjuka nyfödda barn. Avdelningen har 12 vårdplatser, med spridning från välmående barn som samvårdas med sina föräldrar till intensivvård med avancerad teknik.

När du börjar hos oss får du en individanpassad introduktion och du blir en i det multiprofessionella teamet.
Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet.
Inom förvaltningen arbetar vi kontinuerligt med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Du som söker är färdigutbildad undersköterska eller har annan utbildning verksamheten bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper i det svenska språket, andra språkkunskaper är meriterande. Har du någon form av fördjupning inom sjukvård ses det som meriterande för vikariatet. Erfarenhet av neonatalvård, barnsjukvård eller akutsjukvård samt erfarenhet av schemaläggning och bemanning ses även det som meriterande.

Vi söker dig som är en lugn, stabil och flexibel person. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt för oss att du har gott bemötande gentemot kollegor, patienter och anhöriga. Du är strukturerad då du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Hos oss kommer du att fungera som "spindeln i nätet" med diverse administrativa arbetsuppgifter såsom journaladministration och hantera bokningar. Du kommer även vara en del i schemaläggningen och hantera det administrativa i personalsystemen.
Vid korttidsfrånvaro kommer du i samarbete med enhetschef att hantera bemanningen. Din arbetstid är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
När du inkommer med din ansökan skall du bifoga examensbevis/betyg som styrker din utbildning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monica Larsson
Enhetschef
Telefon: 070-5702898

Gunilla Högström Edberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181237