Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Habiliteringsmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Inom regionens länssjukvårdsverksamhet Habilitering arbetar cirka 100 stycken medarbetare. Habiliteringsmottagningen i Örnsköldsvik är en specialistmottagning för barn, ungdomar och vuxna som har en varaktig funktionsnedsättning där de största grupperna är autism, cerebral pares samt utvecklingsstörning.Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med journaldokumentation, dokumentation från remisskonferenser och arbetsplatsträffar, bokning, beställning av varor, fakturahantering med mera.Du ansvarar för remiss-och posthantering och habiliteringsregistret samt även länsverksamhetens telefoni. Därtill är du systemadministratör för Oktav.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på betald arbetstid, samt goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbete med System Cross. Vi ser att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du en god samarbetsförmåga.

Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare,
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann-Chatrine Nilsson-Lewander
Enhetschef
Telefon: 066089424/0701917093

Cristin Halvarsson
Vision
Telefon: +4660182949