Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnmorska till Gyn. mottagning och BB/förlossning/avdelning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård består av en BB/Förlossning/Gyn avd, gynekologisk mottagning samt Specialistmödravård. Förlossningen har cirka 700 förlossningar per år. Gynekologiskmottagning har cirka 5000 besök per år. Då vi är en länssjukvårdsverksamhet samarbetar vi över länet. På kliniken arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vill du ta del av ett härligt arbetsgäng med ett varierat arbete,
Nu söker Gynekologisk mottagning och BB/förlossning/avdelning i Sundsvall en Barnmorska för rotationstjänstgöring!

Arbetsuppgifter

Arbetet som barnmorska är en rotationstjänst inom Kvinnokliniken med huvudplacering på gynekologisk mottagning (80% öppenvård). Inom Gynekologisk mottagning arbetar barnmorskor, undersköterskor, uroterapeut, operations planerare, medicinska sekreterare samt läkare. På vår gynekologiska mottagning har vi under dagtid barnmorskeledda mottagningar inom olika specialområden, gynekologisk akutmottagning och telefonrådgivning. Du kommer även arbeta 20 %, helg inom den slutna vården, BB/förlossning/avdelning. I rotationen ingår ej arbete röda helgdagar. Här finns stora möjligheter att själv få välja var man önskar göra sin helgtjänstgöring. Nattarbete finns även som ett alternativ.

Vi erbjuder ett varierande arbete med goda chanser att fördjupa sig i något av våra olika områden inom kvinnosjukvården!

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad barnmorska, både du som är erfaren eller är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser, vi ser att du är trygg och stabil och har god självinsikt. För oss är det viktigt med teamsamverkan, du arbetar bra med andra kollegor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en kulturell medvetenhet och förstår vikten av ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Dalin
Enhetschef
Telefon: +4660181519

Therese Burlin
Vårdförbundet
Telefon: 060-181535
Mobiltelefon: 070-350 02 18