Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Assistenttandläkare till Orofacial medicin, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som redan är en kompetent och erfaren tandläkare och som vill utvecklas inom Orofacial medicin!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vid avdelningen för Orofacial medicin (OFM) i Sundsvall arbetar idag en specialist inom OFM, två ST-tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. På sjukhuset finns det specialister inom Protetik, Parodontologi, Bettfysiologi, Käkkirurgi samt Odontologisk Radiologi. Vi har även ett gott samarbete med specialisterna inom Ortodonti och Pedodonti som finns i andra lokaler. Tillsammans tillgodoser Specialisttandvårdens medarbetare vård till Regionens alla medborgare.

Nu söker vi en assistenttandläkare till avdelningen för Orofacial medicin, Sundsvall!
Rekryteringen är en allmän visstidsanställning 12 månader, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som assistenttandläkare ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukhustandvård samt deltagande vid multidisciplinära ronder. Här får du ett spännande och utvecklande arbete där du kommer att arbeta med tandvård i nära samarbete med sjukvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen samt minst tre års allmäntjänstgöring. Det är förstås meriterande om du har utbildningar, kurser och arbetslivserfarenhet inom området OFM/Sjukhustandvård. Som person är du trygg och stabil med god samarbetsförmåga samtidigt som du är empatisk. Vidare är du engagerad och har stort intresse för ditt arbete, är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Som tandläkare på OFM kommunicerar du mycket med patienter, närstående, kollegor, sjukvård och myndigheter. Det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi som redan är på plats, ser det som vår uppgift att stötta dig med handledning och kompetensutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Berit Fryklund
Enhetschef
Telefon: 073-094 07 76
Mobiltelefon: 070-696 25 75

Kajsa Nordin
Tjänstetandläkarna
Mobiltelefon: 0730968888