Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till gynekologisk mottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård, gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Gynekologiska mottagningen i Sundsvall har cirka 22 medarbetare och ca 10.000 besökare/år. På den gynekologiska mottagningen arbetar läkare, medicinska sekreterare, barnmorskor, uroterapeut och undersköterskor.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård på en intressant arbetsplats där du kan göra skillnad för den enskilda kvinnan? Har du ett stort intresse för kvinnors hälsa? Då är det här ett perfekt uppdrag för dig! Vi söker dig som har ett starkt driv och som har förmåga och fokus att utveckla dina medarbetare att arbeta mot ett gemensamma mål. Du vill arbeta med ledarskap och bidra till utveckling av organisation och medarbetare för att skapa nytta för patienten. Vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas som ledare.

Du kommer ha samlat lednings- och resultatansvar för enheten avseende personal, ekonomi, patientsäkerhet, medicinsk kvalitet, arbetsmiljö och utveckling. Du har personalansvar för cirka 22 medarbetare som består av barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeut, operationsplanerare och medicinska sekreterare. Som ledningsgruppsmedlem har man ett gemensamt ansvar tillsammans med övriga enhetschefer för en effektiv Kvinnosjukvård i länet.

I arbetsuppgifterna ingår att leda, samordna, planera och följa upp enhetens arbete utifrån kvalitet- och patientsäkerhet, ekonomi och personal. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för kliniken.

Kvalifikationer

Du som söker har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som vi sammantaget bedömer som likvärdig samt har en gedigen arbetslivserfarenhet. Har du utbildning inom ledarskap eller tidigare erfarenhet av chefskap samt förändrings- och utvecklingsarbete är det meriterande för tjänsten.

Du är en stabil, lugn och trygg person som skapar engagemang och delaktighet genom ditt ledarskap. Du lyssnar, relaterar och samarbetar bra med andra människor. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål och arbetar med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. I ditt arbete styrs du av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Dalin
Enhetschef
Telefon: +4660181519

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84359

Anna Näsberg
Vårdförbundet
Telefon: 070-2523449