Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Lokalvårdare Hola Folkhögskola

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred verksamhet som omfattar tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkbildning samt internationellt samarbete.

Hola Folkhögskola ligger vid Ångermanälvens strand, 25 km norr om Kramfors, i samhället Prästmon med 8 min till Höga Kusten Airport och tågstationen Västerasby som närmsta resecentrum.

Vi söker nu 2 nya medarbetare till vårt team inom städ. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar, den ena på 100% och den andra på 75%.

Arbetsuppgifter

Då Hola Folkhögskola inrymmer såväl undervisning som konferens innebär arbetet som lokalvårdare både lokalvård av undervisningslokaler och av uthyrningsrum samt bäddning av sängar och iordningställande av lokaler och konferensservice. Viss textilskötsel och beställning av städ - och förbrukningsmaterial samt storstädning ingår också i arbetet. Annan service runt konferenser och evenemang kan också bli aktuell.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har yrkesbevis för lokalvård eller liknande erfarenhet. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss och vi önskar att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Tillträde till tjänsten är 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Iréne Jonasson
Enhetschef
Telefon: +4661285610

Angelica Lamell
Kommunal Västernorrland
Telefon: 076-115 52 39