Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Röntgensjuksköterska till mammograficentrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Mammograficentrum Västernorrland är en enhet i framkant där målet för verksamheten är att upptäcka bröstcancer i tidigt skede. Vi kombinerar ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

Tillsammans med kirurgen har vi en välfungerande bröstutredningsprocess med snabba flöden för patienten. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många möten och möjlighet till utveckling i din profession. Vi förstärker nu vårt team ytterligare och kanske är du den vi söker? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag - På riktigt!

Till mammografienheten i Sundsvall söker vi nu en Röntgensjuksköterska.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Att arbeta med mammografi är ett intressant och varierande arbete där man dagligen möter många människor i olika åldrar. Hos oss blir du en del av ett arbetsteam med mycket värme och stor energi som varje dag gör det lilla extra för de patienter vi möter.

Vi roterar på alla förekommande arbetsuppgifter såsom screening, kliniskt arbete samt arbete med kontinuerlig metodutveckling. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir specialist inom din profession.

Vi erbjuder dessutom:
- Dagtidstjänstgöring.
- Möjlighet till kongresser och externa kurser/utbildningar.
- Traktamente, boende och bil vid distansarbete.
- Förtroendetid.
- En schemaläggning som gör det möjligt att sluta vid lunch varje fredag.
- Regelbundna föreläsningar på arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Tidigare erfarenhet av mammografi ses som meriterande för tjänsten. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande. B- körkort fodras.

Vi värdesätter dina personliga kompetenser och din inställning till ditt arbete högt. Vi tror därför att du som person har förmåga att skapa förtroendeingivande möten med de personer som besöker oss vid såväl hälsoundersökning som i det kliniska arbetet. Du arbetar datorbaserat, strukturerat, kvalitetsmedvetet och trivs när det är högt tempo. Vi ser även att du är omtänksam, har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i teamet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eric Arelöf
Enhetschef
Telefon: +4660182703

Anette Magnusson
Vårdförbundet
Telefon: +4660182700