Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Administratör/ Medicinsk sekreterare Ortopedkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Verksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt". Ortopedkliniken består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor operationssköterska, operationsplanerare, administrationspersonal och medicinska sekreterare. Nu söker vi en administratör/medicinsk sekreterare för en tjänst där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som administratör/medicinsk sekreterare kommer dina arbetsuppgifter att innebära bland annat posthantering, hantering av remisser, patientkontakt samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Viss journalskrivning förekommer i denna roll.

Dina arbetstider är förlagd till dagtid måndag-fredag där du även har möjlighet till flexibel arbetstid samt en friskvårdstimma i veckan. Vi har en bra gemenskap i arbetsgruppen och ett nära samarbete med övriga personalkategorier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i det svenska språket. Engelska och kunskaper om ortopedi ses som meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och därför söker vi dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har ett flexibelt arbetssätt samt arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är även viktigt för oss att du har ett gott bemötande mot patienter, kollegor och anhöriga.

Urval sker löpande så ansök redan idag! Välkommen!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Linda Ljunggren
Vision
Telefon: 060-18 16 99