Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Vårdhotellet Skvadern, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vårdhotellet Skvadern är en vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall- Härnösand. Verksamheten kan beskrivas som en blandning av medicinsk trygghet och hotell - restaurangservice. Här erbjuder vi medicinsk trygghet och god service i en lugn och harmonisk miljö.
Hotellets gäster är patienter som inte behöver vårdavdelningens all medicinsk service, utan i högre grad sköter sig själva med hjälp av personalen. Även anhöriga kan, i mån av plats, bo på hotellet. Arbetslaget består av sjuksköterskor, kockar och restaurangbiträden.

Vi erbjuder individanpassad inskolning, friskvårdstimme, och vår målsättning är att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet.

Nu söker vi en sjuksköterska på vikariat under perioden 2021-12-01-2023-02-28.

Arbetsuppgifter

I det dagliga receptionsarbetet vid Vårdhotellet ingår bland annat in- och utcheckning av gäster, hantering av vårt databaserade bokningssystem, telefonservice samt medicinsk vård. Vårt mål är nöjda gäster och gott förhållande till de verksamheter/kliniker vi samarbetar med. Som sjuksköterska på Vårdhotellet är du även kontaktperson för olika verksamheter vid Sundsvalls sjukhus.
Att ge service är därför en självklarhet för dig som arbetar på hotellet. Du planerar och samordnar hotellets dagliga verksamheter samt engagerar dig i Vårdhotellets utvecklings- och förbättringsarbete. Vi arbetar var fjärde helg (söndag) samt nattjour fem nätter på fyra veckor. Vi har rullande fyraveckors schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig klinisk erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Du hanterar svenska väl i tal och skrift. Vi söker dig som har en uttalad god samarbetsförmåga, du tar ett stort personligt ansvar för dina arbetsuppgifter samt har en välutvecklad servicekänsla. Du är lugn, trygg och stabil i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Hellman
Enhetschef
Telefon: +4660145280

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181425