Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Kirurg-, urolog- och ÖNH-klinikens sekretariat, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet kirurg-, urologi- och öron-, näsa, hals i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 350 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
I Sundsvall arbetar 17 medicinska sekreterare och 3 SVF-koordinatorer. Vi utför administrativa sysslor för kirurg-, urolog- och öron-näsa hals- kliniken.
Vår enhet har ett nära samarbete med många yrkesgrupper såsom läkare och sjuksköterskor och arbetsplatsen är nära deras expeditioner.

Nu söker vi enhetschef till Kirurg-, urolog- och ÖNH-klinikens sekretariat i Sundsvall!

Arbetsuppgifter

I uppdraget som enhetschef hanterar du bland annat all medicinsk administration inom verksamheten i Sundsvall och ansvarar för IT-behörigheter för verksamhetens datasystem. Den medicinska administrationen finns för närvarande i Sundsvall och Örnsköldsvik.

I rollen som enhetschef ingår personalansvar för cirka 20 medarbetare, budget- och arbetsmiljöansvar. Du ingår i länsverksamhetens ledningsgrupp tillsammans med de övriga enhetscheferna, verksamhetsutvecklare, HR och Ekonomi. Du kommer framförallt ha ett nära samarbete med enhetscheferna för de andra medicinska administrativa verksamheterna.

Vi arbetar med att införa ett nytt vårdinformationsstöd, vilket kommer att påverka de medicinska sekreterarnas arbete.
I din roll som chef har du nära samarbete med verksamhetsutvecklare, HR-konsult och ekonom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen och tidigare erfarenhet från chefs-eller ledaruppdrag. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har administrativ vidareutbildning, företrädesvis som medicinsk sekreterare, samt arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvården. Har du utbildning inom ledarskap ser vi även det som meriterande för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög integritet och god samarbetsförmåga. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt samt är strukturerad.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036