Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnsjuksköterska/ Sjuksköterska Neonatal avdelning 45, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Barn- och ungdomsmedicin (BUM) ingår i länssjukvård somatik och har cirka 200 personer anställda. Barn- och ungdomsmedicin består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn. På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor.

Arbetsuppgifter

Region Västernorrland söker barnsjuksköterska/sjuksköterska till avdelning 45 där sjuka nyfödda och för tidigt födda barn vårdas. På avdelningen finns 12 vårdplatser med spridning från välmående barn som samvårdas med sina föräldrar till intensivvård med avancerad teknik.

Vi arbetar med en familjecentrerad vård som innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta intensivvårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. Vi har önskeschema och en arbetstidsmodell vilket innebär att vi arbetar 2 helger av 5.

När du börjar hos oss får du en individanpassad introduktion och du blir en i det multiprofessionella teamet.
Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Inom förvaltningen arbetar vi kontinuerligt med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Din huvudsakliga placering är på avdelning 45 men viss tjänstgöring på annan enhet inom kliniken kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller med specialistkompetens inom barn, men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Har du arbetat inom neonatal vård tidigare är det meriterande för tjänsten. För denna tjänst är goda kunskaper i svenska ett krav, i så väl tal som skrift. Har du andra språkkunskaper ses det som meriterande.

För oss är dina personliga kompetenser viktiga. Vi ser att du som söker är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. I ditt arbete är du strukturerad och självgående genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monica Larsson
Enhetschef
Telefon: 070-5702898

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950