Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Koordinator till Länsklinik Kirurgi/Urologi /ÖNH i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kirurgi, Urologi, Öron- Näsa och Hals bedriver verksamhet på alla tre sjukhusortet. Hos oss arbetar ca 370 medarbetare. De stora yrkesgrupperna är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare.

Nu söker vi en koordinator till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som koordinator är du direkt underställd verksamhetschef.
Rollen innebär ett varierat och intressant arbete där du bland annat ansvarar för schemaläggning av läkare, vilket bland annat innefattar grundschema, jourschema, passbyten, med mera.

Hos oss är du en viktig del av verksamheten där du bidrar till god samverkan gällande operationsplanering, mottagningsplanering och nyttjande av vårdplatser. I rollen är du även delaktig i införandet av nytt journalsystem.

När du börjar hos oss får duindividanpassad nskolning. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag. Din huvudsakliga placeringsort är Sundsvall, men då verksamheten bedrivs i hela länet kan arbete på annan ort även förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har för tjänsten relevant utbildning på universitet/högskolenivå. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvård.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Denna roll ställer höga krav på att du är en person som trivs i nära samarbete med andra och kan relatera till kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. För att lyckas i rollen ser vi också att det är viktigt att du är strukturerad i ditt sätt att arbete och har förmåga att planera, organisera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 070-3268031

Anna Nordenström Dalén
SACO
Telefon: 070 588 09 96